referenties

Wat klanten over mij zeggen

 

Onderstaande personen, klanten en samenwerkingspartners, ben ik zeer erkentelijk voor hun complimenten.  Ik hoop dat hun bijdragen (ook op Linkedin) u zullen doen besluiten om met mij in zee te gaan.

“Ons bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid van 2 medewerkers tot inmiddels 30 medewerkers. Vanzelfsprekend komen er bij deze groei ook allerlei P&O kwesties voorbij. Wij hebben bijvoorbeeld een overstap gemaakt naar een andere cao en een ander pensioenfonds. Daarbij moesten alle verschillende functies beschreven worden en opnieuw ingeschaald worden. Een grote klus waarbij we op een prettige en professionele manier ondersteund zijn door Elly de Booij. Ook bij meer algemene organisatie vraagstukken maken we graag gebruik van de expertise van Elly.”

Eric Wonink, eigenaar Podozorg Nederland 

 

“Elly weet zich goed in te leven in haar klant en zijn (personeels)probleem en kan daardoor meedenken in een passende oplossing die zowel juridisch al maatschappelijk verantwoord is.”

Christo ten Veen, eigenaar Bakker Ten Veen 

 

“Zeer goede ervaringen opgedaan met haar inzet, proactieve houding en resultaten in ingewikkelde personeelskwesties, bij bedrijfsbeëindiging maar ook de onvermijdelijke (emotionele en bedrijfskundige) problemen die daar mee samengaan.”

Robert Wonink, eigenaar van Wonink Schoenmode

 

“Elly de Booij weet met veel kennis oplossingen weet te verzinnen voor haar klanten. Ze komt daarbij regelmatig tot out of the box oplossingen en blijft daarbij doelgericht het optimale resultaat in de gaten houden. Ze is een trouwe partner gebleken bij de klanten die ik samen met haar heb mogen begeleiden zonder daarbij uit het oog te verliezen dat die klant een oplossing nodig had voor zijn of haar probleem. Daarnaast was het contact ook altijd erg gezellig, je kan een boel plezier beleven in de samenwerking met haar.”

Han Schat,  (samenwerkingspartner)
zelfstandig bedrijfsarts Fura en ActaVite B.V.

 

“Elly heb ik mogen leren kennen als deskundige, professionele casemanager, die uitstekend op de hoogte is van wet- en regelgeving van de Wet verbetering Poortwachter en WIA consequenties. Haar kennis leidt er voor haar cliënten direct toe dat zij de financieel meest adequate oplossing aangeeft. Het is prettig om met Elly samen te werken, ze komt haar afspraken nauwgezet na en handelt zorgvuldig, duidelijk en accuraat. Een betrouwbare business partner!”

Bianca Venema, zelfstandig arbeidsdeskundige in 2011